תצא מהמשבר?

ליון במומנטום לא טוב ולא ניצחה כבר כמעט חודש. השבוע היא 'תתארח' אצל מכבי תל אביב שנמצאת עמוק בתחתית הליגה האירופית. מי תנצח כאן?

יום חמישי 27 נובמבר 2025
מערכת TELESPORT
המלצת ווינר למשחק בין מכבי ת'א לליון מסגרת המחזור ה-5 בליגת האלופות. המשחק ניתן להימור סינגל. (שעת סגירה 22:00)

מכבי ת'א במקום ה-34 עם נקודה אחת בלבד עד כה. היא החלה עם תיקו חוץ מול א.א.ק אבל מאז הפסידה שלושה משחקים רצופים בהם ספגה שמונה שערים וכבשה רק אחד. המשחק האחרון של אלופת ישראל היה לפני ב-9 בנובמבר במשחק ההיסטורי מול בית'ר ירושלים (6:2). משפתי ייעדר ממשחק הליגה הקרוב ויש מצב שבגלל זה יתרגלו את השוער השני ויואב ג'רפי צפוי לפתוח.

ליון מנגד נמצאת במקום ה-7 עם 9 נק'. היא רשמה הפסד בכורה במפעל במשחקה הקודם ב-2:0 אצל בטיס. גם בליגה הקבוצה לא מתפקדת כשלא ניצחה בארבעת הקודמים שלה כולל תיקו מאופס אצל אוקזר מהתחתית בסוף השבוע. הצרפתים החלו טוב את העונה אבל עכשיו נמצאים כבר במקום ה-7 גם בליגה המקומית, מרחק 9 מהמוליכה.

נזכיר שהצהובים מארחים בסרביה ויתרון הביתיות לא באמת קיים. לצרפתים יש הזדמנות טובה לקחת 3 נק' במאבקים שלה על מקום בין שמונה הראשונות ולצערנו היא תעשה זאת.

ההימור שלנו 2 ביחס של 1.65.

תגובות

7

טלספורט בפייסבוק